\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82750 Re: De vergelijking van de raaklijn en van de normaal opstellen Ik heb uit mijn vergelijking de raaklijn gevonden:Y=-√3/6·x+2/3·√3Ik kan het eerste deel van de normaal vinden, dit bedraagtY =6/√3·x+...Hoe kan ik vinden wat er achter de plus moet komen?Alvast bedankt Bas 3de graad ASO - zondag 21 augustus 2016 Antwoord Vul de coördinaten van het punt in! Helpt dat? WvR zondag 21 augustus 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb uit mijn vergelijking de raaklijn gevonden:Y=-√3/6·x+2/3·√3Ik kan het eerste deel van de normaal vinden, dit bedraagtY =6/√3·x+...Hoe kan ik vinden wat er achter de plus moet komen?Alvast bedankt Bas 3de graad ASO - zondag 21 augustus 2016
Bas 3de graad ASO - zondag 21 augustus 2016
Vul de coördinaten van het punt in! Helpt dat? WvR zondag 21 augustus 2016
WvR zondag 21 augustus 2016
©2001-2024 WisFaq