\require{AMSmath} Wiskunde en economie BesteVolgens een simulatie van de bank heb ik volgende waarden: 9500€ (beginwaarde), 48 maanden, JKP 3,95%. De JKP heb ik van jaar omgezet naar maanden via 1.0395^(1/12) = 1.003233536/maand. Berekening: 9500€ x (1.003233536)^48 = 11.092,29€. Volgens de banksimulatie is het terug te betalen bedrag 10.272€. Wat doe ik foutief? Alvast bedankt. Wiskunde en economie Miguel Iets anders - woensdag 10 augustus 2016 Antwoord Ik zie het niet want ook$$9500\times1.0395^4=11092.29931$$Kan het zijn dat er per jaar wat van het bedrag afgelost gaat worden? In dat geval gaat het totala bedrag natuurlijk omlaag. kphart woensdag 10 augustus 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteVolgens een simulatie van de bank heb ik volgende waarden: 9500€ (beginwaarde), 48 maanden, JKP 3,95%. De JKP heb ik van jaar omgezet naar maanden via 1.0395^(1/12) = 1.003233536/maand. Berekening: 9500€ x (1.003233536)^48 = 11.092,29€. Volgens de banksimulatie is het terug te betalen bedrag 10.272€. Wat doe ik foutief? Alvast bedankt. Wiskunde en economie Miguel Iets anders - woensdag 10 augustus 2016
Miguel Iets anders - woensdag 10 augustus 2016
Ik zie het niet want ook$$9500\times1.0395^4=11092.29931$$Kan het zijn dat er per jaar wat van het bedrag afgelost gaat worden? In dat geval gaat het totala bedrag natuurlijk omlaag. kphart woensdag 10 augustus 2016
kphart woensdag 10 augustus 2016
©2001-2024 WisFaq