\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82542 Re: Cos en sin differentiëren en primitiveren oh okee, G(X) = 1,5sin(2x-1/3p) Klopt dit dan? Maria Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 6 juli 2016 Antwoord Ja, want als je deze G differentieert, krijg je inderdaad g(x) = 3cos(2x- 1/3p). MBL woensdag 6 juli 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
oh okee, G(X) = 1,5sin(2x-1/3p) Klopt dit dan? Maria Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 6 juli 2016
Maria Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 6 juli 2016
Ja, want als je deze G differentieert, krijg je inderdaad g(x) = 3cos(2x- 1/3p). MBL woensdag 6 juli 2016
MBL woensdag 6 juli 2016
©2001-2024 WisFaq