\require{AMSmath} Een vergelijking oplossen Hoe ik 4x3-9x2+4x-9=0 moet oplossen?Nog meer voorbeelden... Vincen Iets anders - woensdag 15 juni 2016 Antwoord x2(4x - 9) + 1((4x - 9) = 0 vertoont een bijzondere structuur en dat geeft de mogelijkheid om tot een oplossing via ontbinden te komen.Lees het desnoods maar als x2a + a = 0 MBL woensdag 15 juni 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe ik 4x3-9x2+4x-9=0 moet oplossen?Nog meer voorbeelden... Vincen Iets anders - woensdag 15 juni 2016
Vincen Iets anders - woensdag 15 juni 2016
x2(4x - 9) + 1((4x - 9) = 0 vertoont een bijzondere structuur en dat geeft de mogelijkheid om tot een oplossing via ontbinden te komen.Lees het desnoods maar als x2a + a = 0 MBL woensdag 15 juni 2016
MBL woensdag 15 juni 2016
©2001-2024 WisFaq