\require{AMSmath} Parabolen en tabel Beste meneer/mevrouw,Kunnen jullie deze vraag uitleggen:Gegeven is de parabool met formule y=-x2-3x+4Er is een tabel voor de hele waarden tussen -4 en 4 gemaakt.Vraag: de top van de parabool is niet in de tabel te vinden. Hoe kun je deze obv symmetrie te weten komen en geef de coördinaten van de top.Hoe moet ik deze vraag beantwoorden, Ik snap niet wat ik moet doen.Kunt u de stappen uitleggen?mvg,Ariel Ariel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 12 juni 2016 Antwoord Hey .......... andere voornaam opeens?Formule x coordinaat top, staat die niet in het boek? x = -b/2aMet vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 12 juni 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste meneer/mevrouw,Kunnen jullie deze vraag uitleggen:Gegeven is de parabool met formule y=-x2-3x+4Er is een tabel voor de hele waarden tussen -4 en 4 gemaakt.Vraag: de top van de parabool is niet in de tabel te vinden. Hoe kun je deze obv symmetrie te weten komen en geef de coördinaten van de top.Hoe moet ik deze vraag beantwoorden, Ik snap niet wat ik moet doen.Kunt u de stappen uitleggen?mvg,Ariel Ariel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 12 juni 2016
Ariel Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 12 juni 2016
Hey .......... andere voornaam opeens?Formule x coordinaat top, staat die niet in het boek? x = -b/2aMet vriendelijke groetJaDeX jadex zondag 12 juni 2016
jadex zondag 12 juni 2016
©2001-2024 WisFaq