\require{AMSmath} K bepalen zodat 4 punten coplanair zijn Bepaal k zodat de punten A,B, C en D coplanair zijn.A(4,k,2)B(0,6,k)C(k,4,k-2)D(1,k,p) Kurt Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 juni 2016 Antwoord Los de determinant van de volgende matrix op naar k :|||||4k21|||||06k1k4k-211kp1Je vindt dan : k = 2(p+4)/(p-2) (bv. p = 3 en k = 14)of k = 4 (A = C) ; p is dan willekeurig.Ok? LL zondag 5 juni 2016 Re: K bepalen zodat 4 punten coplanair zijn ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal k zodat de punten A,B, C en D coplanair zijn.A(4,k,2)B(0,6,k)C(k,4,k-2)D(1,k,p) Kurt Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 juni 2016
Kurt Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 5 juni 2016
Los de determinant van de volgende matrix op naar k :|||||4k21|||||06k1k4k-211kp1Je vindt dan : k = 2(p+4)/(p-2) (bv. p = 3 en k = 14)of k = 4 (A = C) ; p is dan willekeurig.Ok? LL zondag 5 juni 2016
LL zondag 5 juni 2016
©2001-2025 WisFaq