\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82267 Re: Vergelijkingen Bedankt voor uw hulp! 2 en 3 snap ik volledig maar bij 1 weet ik niet hoe ik die (3x+1) van log 5 moet scheiden...Alvast heel erg bedankt! Sam 3de graad ASO - donderdag 26 mei 2016 Antwoord Gewoon, haakjes wegwerken: $3x\cdot\log5 - \log 5$.Nu kun je vergelijking oplossen naar $x$. kphart donderdag 26 mei 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor uw hulp! 2 en 3 snap ik volledig maar bij 1 weet ik niet hoe ik die (3x+1) van log 5 moet scheiden...Alvast heel erg bedankt! Sam 3de graad ASO - donderdag 26 mei 2016
Sam 3de graad ASO - donderdag 26 mei 2016
Gewoon, haakjes wegwerken: $3x\cdot\log5 - \log 5$.Nu kun je vergelijking oplossen naar $x$. kphart donderdag 26 mei 2016
kphart donderdag 26 mei 2016
©2001-2024 WisFaq