\require{AMSmath} Stijgen, dalen, extrema en afgeleiden van een veeltermfunctie BesteKunt u me helpen met deze oefening? Ik weet gewoonweg niet hoe ik eraan moet beginnen!De rechte met vgl y=b heeft precies 2 punten gemeenschappelijk met de grafiek van de functie met voorschrift f(x) = 2/3 x3 - 3x2 + 4x - 1Bepaal b exact. Geef alle mogelijkheden.We zullen zeker de afgeleide moeten gebruik en waarschijnlijk ook een verloopschema, maar ik zie het echt niet... Alvast bedankt!!! Em 3de graad ASO - woensdag 18 mei 2016 Antwoord Ik heb de grafiek geplot.Die rode rechten lijken wel de horizontale raaklijnen en als ik me niet vergis hebben die rechten precies 2 snijpunten met de grafiek...Helpt dat? WvR woensdag 18 mei 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteKunt u me helpen met deze oefening? Ik weet gewoonweg niet hoe ik eraan moet beginnen!De rechte met vgl y=b heeft precies 2 punten gemeenschappelijk met de grafiek van de functie met voorschrift f(x) = 2/3 x3 - 3x2 + 4x - 1Bepaal b exact. Geef alle mogelijkheden.We zullen zeker de afgeleide moeten gebruik en waarschijnlijk ook een verloopschema, maar ik zie het echt niet... Alvast bedankt!!! Em 3de graad ASO - woensdag 18 mei 2016
Em 3de graad ASO - woensdag 18 mei 2016
Ik heb de grafiek geplot.Die rode rechten lijken wel de horizontale raaklijnen en als ik me niet vergis hebben die rechten precies 2 snijpunten met de grafiek...Helpt dat? WvR woensdag 18 mei 2016
WvR woensdag 18 mei 2016
©2001-2024 WisFaq