\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82182 Re: Drie identieke beginkapitalen wat is dan het beginkapitaal? is dit dan gewoon 1000·(1.036 - 1.063) = 3,0363? Andrea 3de graad ASO - dinsdag 17 mei 2016 Antwoord Lijkt me niet. Je moet de vergelijking k·(1.036-1.063)=1000 oplossen. Deze is van de vorm k·a=1000. Dus k=1000/a, toch? hk dinsdag 17 mei 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wat is dan het beginkapitaal? is dit dan gewoon 1000·(1.036 - 1.063) = 3,0363? Andrea 3de graad ASO - dinsdag 17 mei 2016
Andrea 3de graad ASO - dinsdag 17 mei 2016
Lijkt me niet. Je moet de vergelijking k·(1.036-1.063)=1000 oplossen. Deze is van de vorm k·a=1000. Dus k=1000/a, toch? hk dinsdag 17 mei 2016
hk dinsdag 17 mei 2016
©2001-2024 WisFaq