\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 82186 Re: Differentiëren Bedankt voor het snelle antwoord, echter komt u uit op5/((x+1)·ln(10))En volgens de antwoorden in het boek zou ik uit moeten komen op:1/((2x+2)·ln(10))Enig idee? Randy Student universiteit - zondag 15 mei 2016 Antwoord Het juiste antwoord is:$\eqalign{f'(x) = \frac{5}{{(x + 1) \cdot \ln (10)}}}$Denk ik...PSDie 1/((2x+2)·ln(10)) uit het boek moest natuurlijk 10/((2x+2)·ln(10)) zijn. Dat is dan gelijk aan 5/((x+1)·ln(10))... Raar boek:-)PSOf is het een Engels boek misschien?$\eqalign{ & f(x) = {}^{10}\log \sqrt {x + 1} \cr & f'(x) = \frac{1}{{\sqrt {x + 1} \cdot \ln (10)}} \cdot \frac{1}{{2\sqrt {x + 1} }} \cr & f'(x) = \frac{1}{{2\left( {x + 1} \right) \cdot \ln (10)}} \cr & f'(x) = \frac{1}{{\left( {2x + 2} \right) \cdot \ln (10)}} \cr} $ WvR zondag 15 mei 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt voor het snelle antwoord, echter komt u uit op5/((x+1)·ln(10))En volgens de antwoorden in het boek zou ik uit moeten komen op:1/((2x+2)·ln(10))Enig idee? Randy Student universiteit - zondag 15 mei 2016
Randy Student universiteit - zondag 15 mei 2016
Het juiste antwoord is:$\eqalign{f'(x) = \frac{5}{{(x + 1) \cdot \ln (10)}}}$Denk ik...PSDie 1/((2x+2)·ln(10)) uit het boek moest natuurlijk 10/((2x+2)·ln(10)) zijn. Dat is dan gelijk aan 5/((x+1)·ln(10))... Raar boek:-)PSOf is het een Engels boek misschien?$\eqalign{ & f(x) = {}^{10}\log \sqrt {x + 1} \cr & f'(x) = \frac{1}{{\sqrt {x + 1} \cdot \ln (10)}} \cdot \frac{1}{{2\sqrt {x + 1} }} \cr & f'(x) = \frac{1}{{2\left( {x + 1} \right) \cdot \ln (10)}} \cr & f'(x) = \frac{1}{{\left( {2x + 2} \right) \cdot \ln (10)}} \cr} $ WvR zondag 15 mei 2016
WvR zondag 15 mei 2016
©2001-2024 WisFaq