\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 8205 Re: Re: Fibonacci en de Gulden Snede Hoe kom je hier aan de Gulden Snede 1,618?Welke bewerking moet je hiervoor doen?De 1ste bewerking was dit:1/1=12/1=23/2=1,55/3=1,66666...8/5=1,6Maar hoe bereken ik nu de Gulden Snede,Via deze formule: F(n)/F(n+1)?Heel veel dank! Klaart 2de graad ASO - vrijdag 7 maart 2003 Antwoord Nee, via de vergelijking x2-x-1=0.Zie: Verschil tussen Phi en phi? WvR vrijdag 7 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe kom je hier aan de Gulden Snede 1,618?Welke bewerking moet je hiervoor doen?De 1ste bewerking was dit:1/1=12/1=23/2=1,55/3=1,66666...8/5=1,6Maar hoe bereken ik nu de Gulden Snede,Via deze formule: F(n)/F(n+1)?Heel veel dank! Klaart 2de graad ASO - vrijdag 7 maart 2003
Klaart 2de graad ASO - vrijdag 7 maart 2003
Nee, via de vergelijking x2-x-1=0.Zie: Verschil tussen Phi en phi? WvR vrijdag 7 maart 2003
WvR vrijdag 7 maart 2003
©2001-2024 WisFaq