\require{AMSmath} Gemiddelde toename of differentiequotiënt Hallo, Ik heb een vraag over deze opgave: Gegeven is de fucntie f(x) = -x2 - 3x Toon aan dat het differentiequotiënt Df(x)/Dx = -2z - 3 - Dx. Er wordt geen interval aangegeven dus nu loop ik vast en weet ik niet wat ik moet doen. Kunt u mij helpen? Gemiddelde toename of differentiequotiënt Marjol Cursist vavo - donderdag 12 mei 2016 Antwoord Het interval is [x, x + Dx] en om de wat 'zware' notatie Dx te vermijden lees je ook heel vaak het interval [x, x + h]. MBL donderdag 12 mei 2016 Re: Gemiddelde toename of differentiequotiënt ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik heb een vraag over deze opgave: Gegeven is de fucntie f(x) = -x2 - 3x Toon aan dat het differentiequotiënt Df(x)/Dx = -2z - 3 - Dx. Er wordt geen interval aangegeven dus nu loop ik vast en weet ik niet wat ik moet doen. Kunt u mij helpen? Gemiddelde toename of differentiequotiënt Marjol Cursist vavo - donderdag 12 mei 2016
Marjol Cursist vavo - donderdag 12 mei 2016
Het interval is [x, x + Dx] en om de wat 'zware' notatie Dx te vermijden lees je ook heel vaak het interval [x, x + h]. MBL donderdag 12 mei 2016
MBL donderdag 12 mei 2016
©2001-2024 WisFaq