\require{AMSmath} Formule om het weeknummer te berekenen Kunnen jullie mij vertellen wat deze formule betekent of doet. Ik heb hem al een tijdje maar ik kan er niks over vinden.a = (J+31741-(Jmod7)) mod 146097 mod 36524 mod 1461 L = a/1460 b = ((a-L)mod 365)+L c = b/7+1Ik ben geen wiskundige maar wel geinteresseerd om uit te vinden wat het is.Mischien heeft het helemaal geen betekenis, dan verontschuldig ik mij voor het benutten van jullie tijd.M.vr.grt, Franco Iets anders - donderdag 6 maart 2003 Antwoord Het is de formule om het weeknummer te berekenen. Zie onderstaande website voor de details. Zie CDate - designing another C++ date class WvR donderdag 6 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Kunnen jullie mij vertellen wat deze formule betekent of doet. Ik heb hem al een tijdje maar ik kan er niks over vinden.a = (J+31741-(Jmod7)) mod 146097 mod 36524 mod 1461 L = a/1460 b = ((a-L)mod 365)+L c = b/7+1Ik ben geen wiskundige maar wel geinteresseerd om uit te vinden wat het is.Mischien heeft het helemaal geen betekenis, dan verontschuldig ik mij voor het benutten van jullie tijd.M.vr.grt, Franco Iets anders - donderdag 6 maart 2003
Franco Iets anders - donderdag 6 maart 2003
Het is de formule om het weeknummer te berekenen. Zie onderstaande website voor de details. Zie CDate - designing another C++ date class WvR donderdag 6 maart 2003
Zie CDate - designing another C++ date class
WvR donderdag 6 maart 2003
©2001-2024 WisFaq