\require{AMSmath} Ongelijkheid hoe bereken je x in de ongelijkheid: 03x-911 Rianne Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 februari 2003 Antwoord Eerst de gelijkheden oplossen 3x-9=0 en 3x-9=11 Dan weet je dat de grafiek van f(x) een stijgende functie is dus......... (teken ook eens een grafiekje) Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 24 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe bereken je x in de ongelijkheid: 03x-911 Rianne Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 februari 2003
Rianne Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 24 februari 2003
Eerst de gelijkheden oplossen 3x-9=0 en 3x-9=11 Dan weet je dat de grafiek van f(x) een stijgende functie is dus......... (teken ook eens een grafiekje) Met vriendelijke groet JaDeX jadex maandag 24 februari 2003
jadex maandag 24 februari 2003
©2001-2024 WisFaq