\require{AMSmath} Toepassing op breuken Jan verkoopt huis voor 79.875 €. hij wint 6.5%. Wat is de aankoopprijs? delphi Overige TSO-BSO - zaterdag 22 februari 2003 Antwoord Formule: verkoopprijs / (1 + winstmarge) = € 79875 / 1,065 = € 75000 Neem nu op dit bedrag 6,5% winst en je zal terug op de verkoopprijs komen. Groetjes, Tom tg zaterdag 22 februari 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Jan verkoopt huis voor 79.875 €. hij wint 6.5%. Wat is de aankoopprijs? delphi Overige TSO-BSO - zaterdag 22 februari 2003
delphi Overige TSO-BSO - zaterdag 22 februari 2003
Formule: verkoopprijs / (1 + winstmarge) = € 79875 / 1,065 = € 75000 Neem nu op dit bedrag 6,5% winst en je zal terug op de verkoopprijs komen. Groetjes, Tom tg zaterdag 22 februari 2003
tg zaterdag 22 februari 2003
©2001-2024 WisFaq