\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 78316 Re: Het vinden van een vergelijking van een raaklijn De x-coördinaat is duidelijk Vervolgens de x-cordinaat invullen voor de Y? Ik zie de vervolg stappen niet....f1/4=1·1/4 +B? is de Y-coördinaat? Marno Student hbo - maandag 9 mei 2016 Antwoord Vul $x=\frac{1}{4}$ in bij $f$. $f(\frac{1}{4})=-2\frac{7}{8}$. Invullen van $(\frac{1}{4},-2\frac{7}{8})$ in $y=x+b$ geeft je de waarde van $b$. WvR maandag 9 mei 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De x-coördinaat is duidelijk Vervolgens de x-cordinaat invullen voor de Y? Ik zie de vervolg stappen niet....f1/4=1·1/4 +B? is de Y-coördinaat? Marno Student hbo - maandag 9 mei 2016
Marno Student hbo - maandag 9 mei 2016
Vul $x=\frac{1}{4}$ in bij $f$. $f(\frac{1}{4})=-2\frac{7}{8}$. Invullen van $(\frac{1}{4},-2\frac{7}{8})$ in $y=x+b$ geeft je de waarde van $b$. WvR maandag 9 mei 2016
WvR maandag 9 mei 2016
©2001-2024 WisFaq