\require{AMSmath} Hoe los je dit op? Welke verschillende stappen moet je doen om de uitkomst van -77 te bekomen zoals op jullie website?(7+x)/(22+x)=28/22 Emile 2de graad ASO - zondag 24 april 2016 Antwoord Je kunt eerst kruislings vermenigvuldigen:$\eqalign{ & \frac{{7 + x}}{{22 + x}} = \frac{{28}}{{22}} \cr & 22(7 + x) = 28(22 + x) \cr} $Daarna de haakjes wegwerken en verder oplossen.Zou dat lukken? WvR zondag 24 april 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Welke verschillende stappen moet je doen om de uitkomst van -77 te bekomen zoals op jullie website?(7+x)/(22+x)=28/22 Emile 2de graad ASO - zondag 24 april 2016
Emile 2de graad ASO - zondag 24 april 2016
Je kunt eerst kruislings vermenigvuldigen:$\eqalign{ & \frac{{7 + x}}{{22 + x}} = \frac{{28}}{{22}} \cr & 22(7 + x) = 28(22 + x) \cr} $Daarna de haakjes wegwerken en verder oplossen.Zou dat lukken? WvR zondag 24 april 2016
WvR zondag 24 april 2016
©2001-2024 WisFaq