\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 78204 Re: Algemene vergelijking hyperbool BesteIk heb alles nagelezen maar kom nog steeds niet tot de visuele betekenis van a en b :-/Groetjes Liese 3de graad ASO - donderdag 21 april 2016 Antwoord Er staat:asymptotenDaarvan hebben de scheve asymptoten de volgende vergelijkingen:ay = bx en ay = -bxof...Dus... WvR donderdag 21 april 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteIk heb alles nagelezen maar kom nog steeds niet tot de visuele betekenis van a en b :-/Groetjes Liese 3de graad ASO - donderdag 21 april 2016
Liese 3de graad ASO - donderdag 21 april 2016
Er staat:asymptotenDaarvan hebben de scheve asymptoten de volgende vergelijkingen:ay = bx en ay = -bxof...Dus... WvR donderdag 21 april 2016
WvR donderdag 21 april 2016
©2001-2024 WisFaq