Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Grafieken plotten

Is het mogelijk om een grafiek met drie variabelen te plotten op de grafische rekenmachine TI 84 plus? Zoals Y1 = ln(kx)?

Soum
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 19 april 2016

Antwoord

Je kunt k een lijst laten doorlopen en dat voer je bijv. als volgt in: Y1 = ln({2,3,4,5}x) waarna de grafieken van y = ln(2x) t/m y = ln(5x) worden getekend.

Een iets andere invoer kun je lezen in hoofdstuk 3 (blz. 33) van onderstaande korte gebruiksaanwijzing:

MBL
woensdag 20 april 2016

©2001-2024 WisFaq