\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77997 Re: Hoe moet je hoeken berekenen? Nee. alisha Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 27 maart 2016 Antwoord In driehoek ABD moet de som van de hoeken 180° zijn:\angle A=112°\angle B_1=11,5°Dus \angle D_2=?In driehoek DBC moet de som van de hoeken 180° zijn:\angle C=45°\angle B_2=11,5°Dus \angle D_1=?Zou 't dan lukken? WvR zondag 27 maart 2016 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Nee. alisha Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 27 maart 2016
alisha Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zondag 27 maart 2016
In driehoek ABD moet de som van de hoeken 180° zijn:\angle A=112°\angle B_1=11,5°Dus \angle D_2=?In driehoek DBC moet de som van de hoeken 180° zijn:\angle C=45°\angle B_2=11,5°Dus \angle D_1=?Zou 't dan lukken? WvR zondag 27 maart 2016
WvR zondag 27 maart 2016
©2001-2025 WisFaq