\require{AMSmath} Goniometrische vergelijking BesteKunt u me helpen met de volgende goniometrische vergelijking? Ik wou werken met tang maar dat gaat niet met de sin 2x.sin2x+√3·sinx=cosx+√3/2Alvast bedankt! Elsa 3de graad ASO - zondag 13 maart 2016 Antwoord Met sin2x = 2sinx.cosx krijg je links toch 2sin(x)(cos(x) + 1/2√3) ? MBL zondag 13 maart 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
BesteKunt u me helpen met de volgende goniometrische vergelijking? Ik wou werken met tang maar dat gaat niet met de sin 2x.sin2x+√3·sinx=cosx+√3/2Alvast bedankt! Elsa 3de graad ASO - zondag 13 maart 2016
Elsa 3de graad ASO - zondag 13 maart 2016
Met sin2x = 2sinx.cosx krijg je links toch 2sin(x)(cos(x) + 1/2√3) ? MBL zondag 13 maart 2016
MBL zondag 13 maart 2016
©2001-2024 WisFaq