\require{AMSmath} Minimale waarde Hoe bereken ik met behulp van de afgeleide van G de minimale waarde van G en bij welke verkoop dit minimum bereikt wordt?Formule: G = 3q+5+50/q Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 9 maart 2016 Antwoord Neem de afgeleide G' = 3 - 50/q2, stel dit gelijk aan nul en bepaal dan het minimum.Om te zien of het inderdaad over een minimum gaat en niet over een maximum, zou je de GR de grafiek van G kunnen laten maken. MBL woensdag 9 maart 2016 Re: Minimale waarde ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe bereken ik met behulp van de afgeleide van G de minimale waarde van G en bij welke verkoop dit minimum bereikt wordt?Formule: G = 3q+5+50/q Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 9 maart 2016
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 9 maart 2016
Neem de afgeleide G' = 3 - 50/q2, stel dit gelijk aan nul en bepaal dan het minimum.Om te zien of het inderdaad over een minimum gaat en niet over een maximum, zou je de GR de grafiek van G kunnen laten maken. MBL woensdag 9 maart 2016
MBL woensdag 9 maart 2016
©2001-2024 WisFaq