\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77813 Re: Re: Modulo grote getallen Bedankt dit heeft zeker geholpen. Ik moet ook 511 mod 968987 uitrekenen. Ook op de door u beschreven manier kom ik hier niet uit. Charlo Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 maart 2016 Antwoord Met mijn rekenmachine: 5^11=48828125 48828125/968987=50.39089792 0.39089792*968987=378775 Korter is 968987*fPart(5^11/968987) (op de TI83/84) Met mijn Nederlandse Excel: =REST(5^11,968987) levert 378775 Ik geloof dat in de Engelse Excel je =MOD(5^11,968987) kunt gebruiken. hk dinsdag 8 maart 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt dit heeft zeker geholpen. Ik moet ook 511 mod 968987 uitrekenen. Ook op de door u beschreven manier kom ik hier niet uit. Charlo Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 maart 2016
Charlo Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 8 maart 2016
Met mijn rekenmachine: 5^11=48828125 48828125/968987=50.39089792 0.39089792*968987=378775 Korter is 968987*fPart(5^11/968987) (op de TI83/84) Met mijn Nederlandse Excel: =REST(5^11,968987) levert 378775 Ik geloof dat in de Engelse Excel je =MOD(5^11,968987) kunt gebruiken. hk dinsdag 8 maart 2016
hk dinsdag 8 maart 2016
©2001-2024 WisFaq