\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77800 Re: Re: Raaklijnen Een correctie op mijn vorige reactie:dy/dx = 2q-0,5 - 1 Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 maart 2016 Antwoord Dat is beter, maar de afspraak is om geen gebroken exponenten te laten staat als dat in de opgave ook niet is.$\eqalign{\frac{2}{\sqrt{q}}-1}$ WvR zondag 6 maart 2016 Re: Re: Re: Raaklijnen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Een correctie op mijn vorige reactie:dy/dx = 2q-0,5 - 1 Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 maart 2016
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 6 maart 2016
Dat is beter, maar de afspraak is om geen gebroken exponenten te laten staat als dat in de opgave ook niet is.$\eqalign{\frac{2}{\sqrt{q}}-1}$ WvR zondag 6 maart 2016
WvR zondag 6 maart 2016
©2001-2024 WisFaq