\require{AMSmath} Wiskunde 3a/(6/a)=A2/2 hoezo? louise Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 5 maart 2016 Antwoord Delen door 6/a is hetzelfde als vermenigvuldigen met a/6 (toch?). Er staat dus eigenlijk 3a · a/6 en dat is 3a2/6 = a2/2 = 1/2a2 MBL zaterdag 5 maart 2016 Re: Wiskunde ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
3a/(6/a)=A2/2 hoezo? louise Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 5 maart 2016
louise Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - zaterdag 5 maart 2016
Delen door 6/a is hetzelfde als vermenigvuldigen met a/6 (toch?). Er staat dus eigenlijk 3a · a/6 en dat is 3a2/6 = a2/2 = 1/2a2 MBL zaterdag 5 maart 2016
MBL zaterdag 5 maart 2016
©2001-2024 WisFaq