\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77759 Re: Inwoners Log 0,25 / log 0,88 = 10,8445196 = 10 jaar en 0,8445196 x 12 = 10,13450351 = 10 maanden.In oktober van het jaar 2013 Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 maart 2016 Antwoord Zoiets moet het zijn! WvR donderdag 3 maart 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Log 0,25 / log 0,88 = 10,8445196 = 10 jaar en 0,8445196 x 12 = 10,13450351 = 10 maanden.In oktober van het jaar 2013 Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 maart 2016
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 3 maart 2016
Zoiets moet het zijn! WvR donderdag 3 maart 2016
WvR donderdag 3 maart 2016
©2001-2024 WisFaq