\require{AMSmath} Vergelijkingen 2(3x2-5) = 4(1-x)6x2-10 = 4-4x6x2-4x-14 = 0Antwoord: -0,33 Ik heb dit opgelost met de abc-formule. Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 maart 2016 Antwoord Goed bezig, maar op de derde regel krijg je:$6x^2+4x-14=0$Een plus dus in plaats van een min. Oplossen geeft:$x\approx-1,90$ of $x\approx1,23$ WvR dinsdag 1 maart 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2(3x2-5) = 4(1-x)6x2-10 = 4-4x6x2-4x-14 = 0Antwoord: -0,33 Ik heb dit opgelost met de abc-formule. Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 maart 2016
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 maart 2016
Goed bezig, maar op de derde regel krijg je:$6x^2+4x-14=0$Een plus dus in plaats van een min. Oplossen geeft:$x\approx-1,90$ of $x\approx1,23$ WvR dinsdag 1 maart 2016
WvR dinsdag 1 maart 2016
©2001-2024 WisFaq