Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 77703 

Re: Een vierkant isolatiezaaltje

Ik denk dat het gelukt is:

Vloer en plafond= 2x een vierkant: 2 x Z2 $\to$ Z2 x 35 + Z2 x 45 = 80Z2. Voor de wanden= 4 x (800/Z) x 50 = 160000/Z
Dus alles samen: 80 Z2 + 16000/Z
De ideale afmetingen zijn: 10mx10mx8m

Ik vermoed dat dit juist is, niet?
Vriendelijke groeten,
Ingrid

Ingrid
3de graad ASO - vrijdag 26 februari 2016

Antwoord

Volgens mij helemaal goed...

WvR
vrijdag 26 februari 2016

©2001-2024 WisFaq