\require{AMSmath} Vergelijking met 2 oplossingen Beste,Gegeven is de volgende formule: (2+2lnx)/x=ax, de vraag is bij welke waarde van a deze vergelijking 2 oplossingen heeft.Voorafgaand hieraan moest het bereik B<$\leftarrow$,2] , buigpunt B(√e,3/√e) en de raaklijn y=ex bepaald worden.Zou u mij kunnen helpen?Alvast bedankt! Atena Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 19 februari 2016 Antwoord Bereik? Buigpunt? En raaklijn? Van wat? Over welke functie heb je 't dan? Wat is de opdracht precies?(2+2ln(x))/x = ax WvR vrijdag 19 februari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Gegeven is de volgende formule: (2+2lnx)/x=ax, de vraag is bij welke waarde van a deze vergelijking 2 oplossingen heeft.Voorafgaand hieraan moest het bereik B<$\leftarrow$,2] , buigpunt B(√e,3/√e) en de raaklijn y=ex bepaald worden.Zou u mij kunnen helpen?Alvast bedankt! Atena Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 19 februari 2016
Atena Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 19 februari 2016
Bereik? Buigpunt? En raaklijn? Van wat? Over welke functie heb je 't dan? Wat is de opdracht precies?(2+2ln(x))/x = ax WvR vrijdag 19 februari 2016
WvR vrijdag 19 februari 2016
©2001-2024 WisFaq