\require{AMSmath} Vergelijking oplossen x(x+3) = 275/3 x2 + 3x = 91.6666666 wat is x? het is te lang geleden dat ik dit heb gedaan. hoe doe ik dit ook alweer? radiot Student universiteit - donderdag 18 februari 2016 Antwoord Op 2. Tweedegraads-vergelijkingen oplossen kan je van alles vinden over het oplossen van tweedegraadsvergelijkingen. WvR donderdag 18 februari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
x(x+3) = 275/3 x2 + 3x = 91.6666666 wat is x? het is te lang geleden dat ik dit heb gedaan. hoe doe ik dit ook alweer? radiot Student universiteit - donderdag 18 februari 2016
radiot Student universiteit - donderdag 18 februari 2016
Op 2. Tweedegraads-vergelijkingen oplossen kan je van alles vinden over het oplossen van tweedegraadsvergelijkingen. WvR donderdag 18 februari 2016
WvR donderdag 18 februari 2016
©2001-2024 WisFaq