\require{AMSmath} Goniometrische functies Hallo, Ik heb een uitwerking gemaakt, maar weet niet of dit het goede antwoord is.Gegeven: f(x)=5sin3(x-3). Bepaal afgeleide.De afgeleide van asin(u(x) is f'(x)=acos(u(x)·u'(x)u=3(x-3) en y=5sinu, dan u'(x)=3 en y=5cosuf'(x)=3·5cosu =15cos3(x-3)Goniometrische functies Bert Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 februari 2016 Antwoord Derive zegt:Maar dat kan je zelf ook:Lukt dat? WvR vrijdag 12 februari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo, Ik heb een uitwerking gemaakt, maar weet niet of dit het goede antwoord is.Gegeven: f(x)=5sin3(x-3). Bepaal afgeleide.De afgeleide van asin(u(x) is f'(x)=acos(u(x)·u'(x)u=3(x-3) en y=5sinu, dan u'(x)=3 en y=5cosuf'(x)=3·5cosu =15cos3(x-3)Goniometrische functies Bert Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 februari 2016
Bert Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 12 februari 2016
Derive zegt:Maar dat kan je zelf ook:Lukt dat? WvR vrijdag 12 februari 2016
WvR vrijdag 12 februari 2016
©2001-2024 WisFaq