\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 58014 Re: Hoe zet je zoveel mogelijk factoren buiten haakjes? Ik ben ook met deze som bezig. Erg nuttig dat ik de uitwerking hier vind!Ik snap de uitwerking op 1 ding na:Hoe komt de -1 tot stand in het eindantwoord? mark Student hbo - zondag 31 januari 2016 Antwoord Die a3 en -a2 gaan samen over in a2(a-1).$\begin{array}{l} a^3 (4b + 3) - a^2 (4b + 3) = \\ a^2 \cdot \left( {a \cdot (4b + 3) - 1 \cdot (4b + 3)} \right) = \\ a^2 \left( {a - 1} \right)(4b + 3) \\ \end{array}$ WvR zondag 31 januari 2016 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik ben ook met deze som bezig. Erg nuttig dat ik de uitwerking hier vind!Ik snap de uitwerking op 1 ding na:Hoe komt de -1 tot stand in het eindantwoord? mark Student hbo - zondag 31 januari 2016
mark Student hbo - zondag 31 januari 2016
Die a3 en -a2 gaan samen over in a2(a-1).$\begin{array}{l} a^3 (4b + 3) - a^2 (4b + 3) = \\ a^2 \cdot \left( {a \cdot (4b + 3) - 1 \cdot (4b + 3)} \right) = \\ a^2 \left( {a - 1} \right)(4b + 3) \\ \end{array}$ WvR zondag 31 januari 2016
WvR zondag 31 januari 2016
©2001-2025 WisFaq