\require{AMSmath} Rekenregels voor machten Wat is de rekenregel voor (a/xb)·xd?Rekenregels voor machten Wouter Student universiteit - zaterdag 30 januari 2016 Antwoord $\eqalign{\frac{a}{{x^b }} \cdot x^d = ax^{ - b + d}}$ WvR zaterdag 30 januari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de rekenregel voor (a/xb)·xd?Rekenregels voor machten Wouter Student universiteit - zaterdag 30 januari 2016
Wouter Student universiteit - zaterdag 30 januari 2016
$\eqalign{\frac{a}{{x^b }} \cdot x^d = ax^{ - b + d}}$ WvR zaterdag 30 januari 2016
WvR zaterdag 30 januari 2016
©2001-2024 WisFaq