\require{AMSmath} Delen Wat is het grootste getal waar je teller en noemer van 52/78 door kunt delen? widad Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 28 januari 2016 Antwoord Hallo Widad, 52 = 2·2·13 78 = 2·3·13 Dus het grootste getal waar je deze beide door kunt delen is 2·13=26. Met vriendelijke groet, FvL donderdag 28 januari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is het grootste getal waar je teller en noemer van 52/78 door kunt delen? widad Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 28 januari 2016
widad Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 28 januari 2016
Hallo Widad, 52 = 2·2·13 78 = 2·3·13 Dus het grootste getal waar je deze beide door kunt delen is 2·13=26. Met vriendelijke groet, FvL donderdag 28 januari 2016
FvL donderdag 28 januari 2016
©2001-2024 WisFaq