\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77503 Re: Verdubbeling van het bedrag in 6 jaar g6=2, dit is omdat ze vragen naar de verdubbeling?En hoe reken je dan die 2 tot de macht 1/6 uit? Jetze Student hbo - zaterdag 23 januari 2016 Antwoord Je kunt 's kijken naar rekenen met procenten en groeifactoren. g is de groeifactor per jaar. Als het bedrag na 6 jaar verdubbeld moet zijn dan moet g6=2 zijn.2 tot de macht 1/6 kun berekenen met een rekenmachine!Helpt dat? WvR zaterdag 23 januari 2016 Re: Re: Verdubbeling van het bedrag in 6 jaar ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
g6=2, dit is omdat ze vragen naar de verdubbeling?En hoe reken je dan die 2 tot de macht 1/6 uit? Jetze Student hbo - zaterdag 23 januari 2016
Jetze Student hbo - zaterdag 23 januari 2016
Je kunt 's kijken naar rekenen met procenten en groeifactoren. g is de groeifactor per jaar. Als het bedrag na 6 jaar verdubbeld moet zijn dan moet g6=2 zijn.2 tot de macht 1/6 kun berekenen met een rekenmachine!Helpt dat? WvR zaterdag 23 januari 2016
WvR zaterdag 23 januari 2016
©2001-2024 WisFaq