\require{AMSmath} Cos²x naar de algemene sinusfunctie hoe kan je van cos2a naar de algemene sinusfunctie ? sarah 3de graad ASO - woensdag 13 januari 2016 Antwoord Hallo Sarah, Werk eerst het kwadraat weg met behulp van de formule: cos(2A) = 2cos2(A) - 1 Maak dan van de cosinus een sinus met behulp van de formule: cos(B) = sin(1/2$\pi$-B) GHvD woensdag 13 januari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hoe kan je van cos2a naar de algemene sinusfunctie ? sarah 3de graad ASO - woensdag 13 januari 2016
sarah 3de graad ASO - woensdag 13 januari 2016
Hallo Sarah, Werk eerst het kwadraat weg met behulp van de formule: cos(2A) = 2cos2(A) - 1 Maak dan van de cosinus een sinus met behulp van de formule: cos(B) = sin(1/2$\pi$-B) GHvD woensdag 13 januari 2016
GHvD woensdag 13 januari 2016
©2001-2024 WisFaq