Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

RE: De ezelsbrug

Halloooo,ik had deze site ook al bekeken hoor er staat in: In elf stappen is het bewijs klaar....Mijn vraag is natuurlijk welke elf stappen zijn dat dan precies? Op welke criteria steunen de wiskundigen (ZZZ,HZH,...)?

Jimmy
Student Hoger Onderwijs België - woensdag 19 februari 2003

Antwoord

Het antwoord klopt niet denk ik....
3z+5i=2i+2
3z=-3i+2
z=-i+2/3
Klaar...

Zie Euclid Proposition 5

WvR
woensdag 19 februari 2003

©2001-2025 WisFaq