\require{AMSmath} Quotiëntregel Hoe differentieer je deze opdracht: sin(2x)/cos(4x)Quotiëntregel jurjen Student hbo - woensdag 6 januari 2016 Antwoord Zoals je zelf al zegt: met behulp van de quotiëntregel $$ \left(\frac fg\right)'=\frac{f'g-fg'}{g^2} $$ en nu netjes invullen. kphart woensdag 6 januari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe differentieer je deze opdracht: sin(2x)/cos(4x)Quotiëntregel jurjen Student hbo - woensdag 6 januari 2016
jurjen Student hbo - woensdag 6 januari 2016
Zoals je zelf al zegt: met behulp van de quotiëntregel $$ \left(\frac fg\right)'=\frac{f'g-fg'}{g^2} $$ en nu netjes invullen. kphart woensdag 6 januari 2016
kphart woensdag 6 januari 2016
©2001-2024 WisFaq