\require{AMSmath} Bewegingsvergelijking Beste,Hoe kun je volgens bewegingsvergelijkingen aantonen dat de baan een parabool is?Gegeven zijn:x=cos(t)y=cos(2t)Alvast bedankt! Tina Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 januari 2016 Antwoord Er geldt:cos(2t)=2·cos2(t)-1Je kunt y schrijven als:y=cos(2t)y=2·cos2(t)-1y=2·x2-1...en dat is een parabool. WvR maandag 4 januari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Hoe kun je volgens bewegingsvergelijkingen aantonen dat de baan een parabool is?Gegeven zijn:x=cos(t)y=cos(2t)Alvast bedankt! Tina Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 januari 2016
Tina Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 4 januari 2016
Er geldt:cos(2t)=2·cos2(t)-1Je kunt y schrijven als:y=cos(2t)y=2·cos2(t)-1y=2·x2-1...en dat is een parabool. WvR maandag 4 januari 2016
WvR maandag 4 januari 2016
©2001-2024 WisFaq