\require{AMSmath} Depressies Bij de nadering van een depressie daalt de luchtdruk. In de ochtend om 10 uur is de luchtdruk 1018 hectopascal. In de middag is dat 995 hectopascal.Vraag:geef door lineair interpoleren een schatting van de luchtdruk om 12 uur in de middag.Uitwerking:1018/10 - 995/5 = 23/5= 4,61018 + 2·4,6= 1.027,2Vraag:geef door lineair extrapoleren een schatting van de luchtdruk in de avond om 6 uur.Uitwerking:1018 + 8·4,6 = 1.054,8 Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 januari 2016 Antwoord Dat is wel aan de vage kant... In de middag? Hoe laat is dat precies? WvR zondag 3 januari 2016 Re: Depressies ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij de nadering van een depressie daalt de luchtdruk. In de ochtend om 10 uur is de luchtdruk 1018 hectopascal. In de middag is dat 995 hectopascal.Vraag:geef door lineair interpoleren een schatting van de luchtdruk om 12 uur in de middag.Uitwerking:1018/10 - 995/5 = 23/5= 4,61018 + 2·4,6= 1.027,2Vraag:geef door lineair extrapoleren een schatting van de luchtdruk in de avond om 6 uur.Uitwerking:1018 + 8·4,6 = 1.054,8 Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 januari 2016
Arif M Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 3 januari 2016
Dat is wel aan de vage kant... In de middag? Hoe laat is dat precies? WvR zondag 3 januari 2016
WvR zondag 3 januari 2016
©2001-2024 WisFaq