\require{AMSmath} Normaliseren eigenvectoren Beste, Matrix A: [-2 1;1 -2] met eigenwaarde a1= -1 en a2= -3. De bijhorende eigenvectoren zijn (1 -1) en (1 -1). Hoe moet ik dan de matrix A normaliseren? Alvast bedankt! Elke Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 2 januari 2016 Antwoord Bij $a_1$ hoort $(1,1)$ als eigenvector. Wat bedoel je met `normaliseren'? kphart zaterdag 2 januari 2016 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste, Matrix A: [-2 1;1 -2] met eigenwaarde a1= -1 en a2= -3. De bijhorende eigenvectoren zijn (1 -1) en (1 -1). Hoe moet ik dan de matrix A normaliseren? Alvast bedankt! Elke Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 2 januari 2016
Elke Student Hoger Onderwijs België - zaterdag 2 januari 2016
Bij $a_1$ hoort $(1,1)$ als eigenvector. Wat bedoel je met `normaliseren'? kphart zaterdag 2 januari 2016
kphart zaterdag 2 januari 2016
©2001-2024 WisFaq