\require{AMSmath} Vergelijking vereenvoudigen Ik vraag me af hoe je functies zoals deze vereenvoudigd:14(x2-8x+16)=x-4 Hanne 2de graad ASO - donderdag 31 december 2015 Antwoord Functies? Vergelijkingen? Bedoel je de vraag hoe je zo'n vergelijking oplost?14(x2-8x+16)=x-4Eerst haakjes wegwerken:14x2-112x+224=x-414x2-113x+228=0Je kunt dan proberen te ontbinden of gebruik de ABC-formule.Zou dat lukken? WvR donderdag 31 december 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik vraag me af hoe je functies zoals deze vereenvoudigd:14(x2-8x+16)=x-4 Hanne 2de graad ASO - donderdag 31 december 2015
Hanne 2de graad ASO - donderdag 31 december 2015
Functies? Vergelijkingen? Bedoel je de vraag hoe je zo'n vergelijking oplost?14(x2-8x+16)=x-4Eerst haakjes wegwerken:14x2-112x+224=x-414x2-113x+228=0Je kunt dan proberen te ontbinden of gebruik de ABC-formule.Zou dat lukken? WvR donderdag 31 december 2015
WvR donderdag 31 december 2015
©2001-2025 WisFaq