\require{AMSmath} Vergelijking oplossen Dag Wisfaq! Ik heb van mijn leerkracht wiskunde een vakantie taak gekregen over vergelijkingen, omdat die niet goed waaren op mijn examen. Alleen het is al even geleden en dus weet ik niet meer hoe ik er aan moet beginnen. Hij lijkt super makkelijk maar ik weet echt niet hoe ik er terug aan begin. 4x - 11 = 17 Zouden jullie me willen helpen? Mvg Davina Davina 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 28 december 2015 Antwoord Dat gaat zo: 4x - 11 = 17 4x = 28 x = 7 Meer weten? Zie Het oplossen van vergelijkingen en stelsels voor uitleg en voorbeelden! WvR maandag 28 december 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Dag Wisfaq! Ik heb van mijn leerkracht wiskunde een vakantie taak gekregen over vergelijkingen, omdat die niet goed waaren op mijn examen. Alleen het is al even geleden en dus weet ik niet meer hoe ik er aan moet beginnen. Hij lijkt super makkelijk maar ik weet echt niet hoe ik er terug aan begin. 4x - 11 = 17 Zouden jullie me willen helpen? Mvg Davina Davina 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 28 december 2015
Davina 1ste graad ASO-TSO-BSO - maandag 28 december 2015
Dat gaat zo: 4x - 11 = 17 4x = 28 x = 7 Meer weten? Zie Het oplossen van vergelijkingen en stelsels voor uitleg en voorbeelden! WvR maandag 28 december 2015
WvR maandag 28 december 2015
©2001-2024 WisFaq