\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 77203 Re: Hoeveel moet Mila betalen? Nee dat weet ik niet, daarom vroeg ik het aan jullie. Domini Leerling mbo - woensdag 23 december 2015 Antwoord Je kunt met een verhoudingstabel van alles doen om uit te rekenen wat er op het vraagteken moet komen.VoorbeeldMila moet €3,12 betalen.Je zou ook kruislings kunnen vermenigvuldigen:$\eqalign{ & 250 \cdot ? = 1,30 \cdot 600 \cr & ? = \frac{{1,30 \cdot 600}}{{250}} = 3,12 \cr}$Dat kan ook. Zie Wetmatigheden van een verhoudingstabel WvR woensdag 23 december 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Nee dat weet ik niet, daarom vroeg ik het aan jullie. Domini Leerling mbo - woensdag 23 december 2015
Domini Leerling mbo - woensdag 23 december 2015
Je kunt met een verhoudingstabel van alles doen om uit te rekenen wat er op het vraagteken moet komen.VoorbeeldMila moet €3,12 betalen.Je zou ook kruislings kunnen vermenigvuldigen:$\eqalign{ & 250 \cdot ? = 1,30 \cdot 600 \cr & ? = \frac{{1,30 \cdot 600}}{{250}} = 3,12 \cr}$Dat kan ook. Zie Wetmatigheden van een verhoudingstabel WvR woensdag 23 december 2015
Zie Wetmatigheden van een verhoudingstabel
WvR woensdag 23 december 2015
©2001-2024 WisFaq