\require{AMSmath} Formule cirkel Wat is de oplossing van de vergelijking x2 + y2 = o? Levert dit een cirkel op? Carla Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 december 2015 Antwoord Ja hoor, alleen met een wat kleine straal. Namelijk Ö(0) = 0. Men spreekt dan ook wel van een puntcirkel. MBL dinsdag 1 december 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is de oplossing van de vergelijking x2 + y2 = o? Levert dit een cirkel op? Carla Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 december 2015
Carla Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 1 december 2015
Ja hoor, alleen met een wat kleine straal. Namelijk Ö(0) = 0. Men spreekt dan ook wel van een puntcirkel. MBL dinsdag 1 december 2015
MBL dinsdag 1 december 2015
©2001-2024 WisFaq