\require{AMSmath} Vraagstukken hallo, ik heb een opdracht gekregen van wiskunde waar ik niet uit kom. het gaat over 1ste graadsfuncties. gegeven:f(x)=x2-3x+1 gevraagd:ligt het punt met de coordinaat (2,-1) op de grafiek van deze functie? en dat moet ik dan aantonen met een berekening. en het tekenschema van de functie √2x-1/4 Mariam 2de graad ASO - zondag 29 november 2015 Antwoord $(a,b)$ ligt op de grafiek als geldt $b=f(a)$; je moet dus nagaan of $f(2)=-1$ (en verder niets). kphart zondag 29 november 2015 Re: Vraagstukken ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
hallo, ik heb een opdracht gekregen van wiskunde waar ik niet uit kom. het gaat over 1ste graadsfuncties. gegeven:f(x)=x2-3x+1 gevraagd:ligt het punt met de coordinaat (2,-1) op de grafiek van deze functie? en dat moet ik dan aantonen met een berekening. en het tekenschema van de functie √2x-1/4 Mariam 2de graad ASO - zondag 29 november 2015
Mariam 2de graad ASO - zondag 29 november 2015
$(a,b)$ ligt op de grafiek als geldt $b=f(a)$; je moet dus nagaan of $f(2)=-1$ (en verder niets). kphart zondag 29 november 2015
kphart zondag 29 november 2015
©2001-2024 WisFaq