\require{AMSmath} Breuken Beste,Kunt u mij zeggen wat er in de plaats van de x moet komen?$\eqalign{\frac{x}{3}=\frac{6}{5}}$Alvast bedankt! Lagae 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 24 november 2015 Antwoord Je kunt dit oplossen met kruislings vermenigvuldigen:5·x=3·65x=18x=3$\frac{3}{5}$Help dat? WvR dinsdag 24 november 2015 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Kunt u mij zeggen wat er in de plaats van de x moet komen?$\eqalign{\frac{x}{3}=\frac{6}{5}}$Alvast bedankt! Lagae 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 24 november 2015
Lagae 1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 24 november 2015
Je kunt dit oplossen met kruislings vermenigvuldigen:5·x=3·65x=18x=3$\frac{3}{5}$Help dat? WvR dinsdag 24 november 2015
WvR dinsdag 24 november 2015
©2001-2025 WisFaq