\require{AMSmath} Waarom is 2 gelijk aan log(100)? Waarom is 2 gelijk aan log(100)? Charlo Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 november 2015 Antwoord log(100)=2 omdat 102=100 is.Zie L2 op Rekenregels voor logaritmen. WvR zaterdag 21 november 2015 Re: Waarom is 2 gelijk aan log(100)? ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is 2 gelijk aan log(100)? Charlo Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 november 2015
Charlo Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 21 november 2015
log(100)=2 omdat 102=100 is.Zie L2 op Rekenregels voor logaritmen. WvR zaterdag 21 november 2015
WvR zaterdag 21 november 2015
©2001-2024 WisFaq