\require{AMSmath} Rekenen met procenten en groeifactoren Hoeveel procent is 1/12?Rekenen met procenten en groeifactoren Anonie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 18 november 2015 Antwoord $ \frac{1} {{12}} \times 100\% = 8\frac{1} {3}\% \approx 8,3\% $ WvR woensdag 18 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoeveel procent is 1/12?Rekenen met procenten en groeifactoren Anonie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 18 november 2015
Anonie Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - woensdag 18 november 2015
$ \frac{1} {{12}} \times 100\% = 8\frac{1} {3}\% \approx 8,3\% $ WvR woensdag 18 november 2015
WvR woensdag 18 november 2015
©2001-2024 WisFaq