\require{AMSmath} Schaduwlengte kan iemand mij vertellen hoe ik de schaduw lengte van een schutting van 180 cm kan meten als de zon gemiddeld in een hoek van 65 graden staat? m Iets anders - zondag 15 november 2015 Antwoord Wanneer de zon 65° boven de horizon staat, dan geldt voor de schaduwlengte S: tan(65°) = 180/S S = 180/tan(65°) 83,9 cm. GHvD zondag 15 november 2015 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
kan iemand mij vertellen hoe ik de schaduw lengte van een schutting van 180 cm kan meten als de zon gemiddeld in een hoek van 65 graden staat? m Iets anders - zondag 15 november 2015
m Iets anders - zondag 15 november 2015
Wanneer de zon 65° boven de horizon staat, dan geldt voor de schaduwlengte S: tan(65°) = 180/S S = 180/tan(65°) 83,9 cm. GHvD zondag 15 november 2015
GHvD zondag 15 november 2015
©2001-2024 WisFaq